NoGripRacing.com

Go Back   NoGripRacing Forums > PC Racing > rFactor 2

Reply
Thread Tools
Unread 18 March 17, 22:34   #1
pawgy7
 
pawgy7's Avatar
 
Join Date: Nov 2014
Location: Kent ohio
Age: 82
Default Megane AI way too fast.

I have been able to make myself competitive with almost every other every mod but no matter bwhat i change i am unable to slow down the Megane AI .and this is one of my favorite MOds. ANy ideas.
pawgy7 is offline   Reply With Quote
Unread 18 March 17, 22:54   #2
DurgeDriven
 
DurgeDriven's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Default



So they do the same lap-times with Strength @80% as they do @120%

How many tracks you try
DurgeDriven is online now   Reply With Quote
Unread 19 March 17, 14:46   #3
pawgy7
 
pawgy7's Avatar
 
Join Date: Nov 2014
Location: Kent ohio
Age: 82
Default

Too many to list. Meganes are unbeleivably fast. And boy do they RAM. It is the only mod I have to run at %70 to try to be competetive. And the cars are really beautiful. In most of my other sims it is just one number that will make the difference. Changing the AIW at tracks seems to make no diff. changing my player file the same. I have the tbc file for the car tires set as high as I can go.
I have lots of Old Man cheats to make me go faster and my AI to go slower but I evidently have not hit on the right one yet. The only thing I have not changed is the HDV aI engine file.

Thanks for asking Durge.

Regards
Pawgy7
pawgy7 is offline   Reply With Quote
Unread 19 March 17, 19:04   #4
Emery
 
Join Date: Apr 2008
Location: Fiat Farm, in the wettest corner of Oregon
Age: 55
Default

I have to ask: are you talking about the ISI Megane or Juergen's Megane World Trophy mod? Or are you blending the two together (in which case Juergen's will slaughter you if you're running an ISI Megane)?
Emery is offline   Reply With Quote
Unread 19 March 17, 20:41   #5
Guimengo
Uploader
 
Guimengo's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Default

His cars will slaughter the realistic performance of similar real life cars
Guimengo is offline   Reply With Quote
Unread 19 March 17, 21:14   #6
DurgeDriven
 
DurgeDriven's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Default

Quote:
Originally Posted by pawgy7 View Post


And boy do they RAM.
DurgeDriven is online now   Reply With Quote
Unread 20 March 17, 19:23   #7
pawgy7
 
pawgy7's Avatar
 
Join Date: Nov 2014
Location: Kent ohio
Age: 82
Default

Quote:
Originally Posted by Guimengo View Post
His cars will slaughter the realistic performance of similar real life cars
Now I really have to check this and see if this is the case. I did not realize there was a big difference.

EDIT

I have a
"Renault"
Megane Trophy II

I have a
"RMegane World Trophy".

And I Have a
"RMT Renault Megane Trophy"
Eurocup 2009 Trophy
Megane Endurance

I do not know which one s are ISI and which are Jurgens?????

Last edited by pawgy7; 20 March 17 at 19:54.
pawgy7 is offline   Reply With Quote
Unread 20 March 17, 23:12   #8
DurgeDriven
 
DurgeDriven's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Default

Quote:
Originally Posted by pawgy7 View Post

I do not know which one s are ISI and which are Jurgens?????





DurgeDriven is online now   Reply With Quote
Unread 21 March 17, 03:26   #9
DurgeDriven
 
DurgeDriven's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Default

Quote:
Originally Posted by pawgy7 View Post
Now I really have to check this and see if this is the case. I did not realize there was a big difference.
Okay see here Basic rfmod with ISI and RMT

Megane = ISI
RMegane = RMT


Notice how you can take out unwanted layouts



I used ISI/Studio397 tracks only and one layout each.

Extract the rfmod to Steam ( I pathed it for ya )
https://mega.nz/#!XlRjmbLS!6AOT8fdGd...AAh9aMjrs8yE3M

Open Mod Manager or launcher and install

Start rF2 UNTICK ALL TRACKS & CARS

In Megane Mod you see this:







TiCK which you want or both .....ignore 2009/2013



Now !@! make a new Mod in MAS2 and put the tracks you want unpicking the layouts you don't want, like Kart. Ovals etc ........... >>>( lol )

MORE IMPORTANT If you want to run 2 class Race unpick HEAPS of RMT skins in Mod Manager first ....so you have the same amount of cars for each

As you notice you can't pick individual skins as opponents in menu so just make rfmods to do it for you.

DD
DurgeDriven is online now   Reply With Quote
Unread 22 March 17, 13:58   #10
pawgy7
 
pawgy7's Avatar
 
Join Date: Nov 2014
Location: Kent ohio
Age: 82
Default

Thanks Durge. using your Megane Mod.



Why does this mod show damaged and can not check tracks?

Last edited by pawgy7; 22 March 17 at 19:42.
pawgy7 is offline   Reply With Quote
Unread 22 March 17, 21:47   #11
DurgeDriven
 
DurgeDriven's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Default

I not sure tell the truth

Just try uninstall - reinstall works sometimes ( right click mod in Mod Manager , uninstall )

Or try new copy of the rfmod only that I uploaded in other thread

It is same file works on mine
DurgeDriven is online now   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 20:49.
Home - Top

Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.

www.nogripracing.com 2003 - 2017
Page generated in 0.05502 seconds with 10 queries