NoGripRacing.com

Go Back   NoGripRacing Forums > PC Racing > Colin McRae Rally Series

Reply
 
Thread Tools
Old 18 June 11, 09:18   #51
3ller
 
Join Date: Dec 2004
Location: Spain
Default

it just change the values it have rigth now if you want to change it again to new values you got to retore original i think
3ller is offline   Reply With Quote
Old 18 June 11, 09:50   #52
TonyR
 
Join Date: Jun 2009
Default

it edits and backs up the file surface_materials.xml (in binary format, not decrypted)
TonyR is offline   Reply With Quote
Old 19 June 11, 20:50   #53
redi
Superator
 
redi's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: On a thin crust covering a huge ball of hot molten stone whizzing through space
Age: 41
Default

Quote:
Originally Posted by bertox View Post
If don't read the current values, where it apply the Mod settings?

It's a Ram hack?
It's not a RAM hack as you run the tool without DiRT3 even running It just modifies the game file(s) with the grip values in it.
redi is offline   Reply With Quote
Old 22 June 11, 11:39   #54
waddmyster
 
Join Date: Mar 2008
Default

hey all, for some reason i cant access the http://dirt2-tools.110mb.com/ website to download the reduce grip mod! This is really annoying and i cant find the mod anywhere else either. I would really appreciate it if someone could E-mail me it in an attachment!

My email is andrewuk1990@aol.co.uk


Many thanks if anyone does it! I really like a lot of aspects of Dirt 3 but for me the ridiculous amount of grip just keeps me from playing it much tbh.
waddmyster is offline   Reply With Quote
Old 22 June 11, 11:46   #55
TonyR
 
Join Date: Jun 2009
Default

I sent you a Mail.
The hoster 110mb seems to have server problems... http://colinmcrae.110mb.com/ where you can also download TGA is not reachable, too.
TonyR is offline   Reply With Quote
Old 29 June 11, 19:14   #56
ocram
 
Join Date: Apr 2007
Default

How does TGA handle the new Monte Carlo DLC?
People reported that there are different grip levels on tarmac and tarmac with some ice/snow. Is it the snow grip that was already in the game or have the devs added a new grip for tarmac with a bit of ice?
ocram is offline   Reply With Quote
Old 29 June 11, 21:05   #57
TonyR
 
Join Date: Jun 2009
Default

i put snow covered tarmac to the snow related settings, so i think grip should change with the "snow value" in my tool.
TonyR is offline   Reply With Quote
Old 30 June 11, 14:10   #58
Howie_2012
 
Join Date: Sep 2010
Default

Tony, any chance of a BRAKE mod too?
Howie_2012 is offline   Reply With Quote
Old 30 June 11, 17:54   #59
Luke
 
Join Date: Nov 2010
Location: Greece
Default

Quote:
Originally Posted by F1Racer2010 View Post
Tony, any chance of a BRAKE mod too?
Yes please!!!!
Luke is offline   Reply With Quote
Old 25 July 11, 18:51   #60
nicky6r4
 
Join Date: May 2003
Location: United Kingdom
Age: 30
Default

Can someone please send me the mod please? I have tried to get onto both sites but looks like they are both down

Any help would be appreciated
nicky6r4 is offline   Reply With Quote
Old 25 July 11, 21:07   #61
Gubba
 
Gubba's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: worcestershire
Default

Here you go
Enjioy
Gubba
Attached Files
File Type: zip DiRT3_TGA V2.zip (596.9 KB, 194 views)
File Type: zip DiRT3_ART V2.zip (579.5 KB, 96 views)
Gubba is offline   Reply With Quote
Old 26 July 11, 07:23   #62
nicky6r4
 
Join Date: May 2003
Location: United Kingdom
Age: 30
Default

Cheers for that Gubba, nice to see a fellow midlander on here
nicky6r4 is offline   Reply With Quote
Old 26 July 11, 20:44   #63
rfactorNiCo
 
Join Date: Nov 2007
Default

Quote:
Originally Posted by Gubba View Post
Here you go
Enjioy
Gubba
sorry gubba
you send tga ver 1.1.0 but 1.1.1 is the newest
rfactorNiCo is offline   Reply With Quote
Old 26 July 11, 20:47   #64
rfactorNiCo
 
Join Date: Nov 2007
Default

Quote:
Originally Posted by rfactorNiCo View Post
sorry gubba
you send tga ver 1.1.0 but 1.1.1 is the newest
this site work http://aio-editor.110mb.com/
rfactorNiCo is offline   Reply With Quote
Old 5 March 12, 11:33   #65
End222
 
Join Date: Dec 2011
Location: Italy
Default

Very interesting mod, I'll try !!!!

But is compatible with the online game? (i think not)

Last edited by End222; 5 March 12 at 11:59.
End222 is offline   Reply With Quote
Old 21 March 12, 17:17   #66
NoooN
 
Join Date: Nov 2007
Location: Czech Republic,,,Jihlava
Default

Hi all, I have one problem with that tool, I have new Dirt 3 Complete Edition, so I wanted to applicate Tire mod adjuster. But when I pressed "adjust to value" button it said - There was an error! Error-code: 0...I have version 1.1.1. Does anyone know how to fix it? thanks
NoooN is offline   Reply With Quote
Old 17 April 12, 14:18   #67
dev_null
 
Join Date: Aug 2011
Default

Quote:
Originally Posted by Howie_2012 View Post
Tony, any chance of a BRAKE mod too?
+1 A brake mod would make the game far more enjoyable.
dev_null is offline   Reply With Quote
Old 18 April 12, 17:09   #68
hwangm
 
Join Date: Jul 2011
Default

This is Great Mods, thank you
what is BRAKE mod that you guys talking about what do they do?
hwangm is offline   Reply With Quote
Old 19 April 12, 13:40   #69
dev_null
 
Join Date: Aug 2011
Default

Many of us have requested a mod to decrease brake force in Dirt 3. The default strength of the brakes in the game is unrealistically high.
dev_null is offline   Reply With Quote
Old 20 April 12, 11:25   #70
hwangm
 
Join Date: Jul 2011
Default

oh ic, yeah gave this a go last night WOW, Awesome. it's harder to drive. no way I can beat the AI in Hardcore mode now.
hwangm is offline   Reply With Quote
Old 5 August 12, 19:34   #71
mrhevor
 
mrhevor's Avatar
 
Join Date: May 2011
Default

What's your problem? dont know mediafire??
mrhevor is offline   Reply With Quote
Old 29 November 12, 00:54   #72
TCS1
 
Join Date: Apr 2012
Default

Really like the TGA, Thanks.

Can this be used for MP thru steam ?
TCS1 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 18:32.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.

www.nogripracing.com 2003 - 2014
Page generated in 0.22073 seconds with 11 queries